καλάθι

ειστε πανω απο 18 ετων;

Πρέπει να είστε σε ηλικία άνω των 18 ετών για να επισκεφτείτε το e-shop μας cavatzortzatos.gr
tzortzatos

Σχετικά με Εμάς

Η Cava Tzortzatos βρίσκεται στο βόρειο ανατολικό τμήμα της Κέρκυρας στην περιοχή Σινιές. Ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση το 1990, με κύρια  δραστηριότητα το εμπόριο ποτών – αναψυκτικών και κυρίως με τη διανομή – τροφοδοσία των καταστημάτων της περιοχής.

Με το πέρασμα των χρόνων η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του ιού της οικογενείας, τον Σπύρο Τζωρτζάτο.

Στόχος και όραμά του να κάνει τον κόσμο να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις της αγοράς, ν’ αγαπήσει το ελληνικό κρασί και όχι μόνο. Το καταφέρνει με επιτυχία και εντάσσει στην επιχείρηση του επιλεγμένους οίνους τόσο από Έλληνες παραγωγούς όσο κι από μεγάλους Οίκους του εξωτερικού. Συνεργάζεται με μεγάλες Ελληνικές εταιρείες εισαγωγής κρασιών και ποτών απ’ όλο τον κόσμο.

tzortzatos

Με τις νέες ιδέες και την προσπάθεια του για συνεχή βελτίωση καταφέρνει η επιχείρηση του να έχει ανοδική πορεία και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να την επεκτείνει.

Το 2015 η χονδρική του καταστήματος μεταφέρεται σ’ ένα νέο χώρο με σύγχρονες πλέον εγκαταστάσεις. Ανακαινίζεται το κατάστημα που μέχρι τότε στεγαζόταν η χονδρική του καταστήματος και τη θέση της παίρνει το κατάστημα λιανικής πώλησης όπου αποτελεί έναν μικρό παράδεισο για τους λάτρεις των κρασιών και του ποτού.

Στο νέο μας ανακαινισμένο χώρο, θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψτε αμέτρητες επιλογές κρασιών Ελληνικού και ξένου αμπελώνα, αφρώδεις οίνους και Σαμπάνιες. Κλασικά ποτά αλλά και εξειδικευμένες ετικέτες από ουίσκι, ρούμι και τζιν καθώς επίσης συνθέσεις δώρων, είδη delicatessen, αξεσουάρ και premium αναψυκτικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας